بعد عید چی کنیم؟! (برنامه‌ها و …)

سلام؛

تو این نوشته، برنامه‌ی کلاس‌های نظری، تاریخ امتحان‌ها، و یه سری توضیحات و اطلاعات مفید در مورد بخش‌ها/بیمارستان‌ها رو می‌بینید. (برای دیدن برنامه‌ی کلاس‌های تئوری، روی اسم اون‌ها کلیک کنید؛ همچنین با نگه داشتن نشانگر mouse روی اسم بیمارستان‌ها، نشانی اون‌ها رو می‌بینید و می‌تونید با کلیک کردن روی اون‌ها، موقعیت‌شون روی نقشه رو هم ببینید.)

زیربنای این نوشته (تلاش برای شبیه کردن برنامه‌ی کارآموزی پردیس همت با پردیس پورسینا، گرفتن برنامه‌ی کلاس‌ها از گروه‌ها، و …) نتیجه‌ی چند هفته پیگیری تمام وقت –حتی تو عصر ۲۸ اسفند– هست!

داخلی:

بخش‌های داخلی از شنبه ۱۷اُم می‌شه، و تنها کلاس تئوری این نیم‌سال اپیدمیولوژی هست که تو سالن شهید محتشمی پردیس همت تشکیل می‌شه. تاریخ امتحان اپیدمیولوژی –همون‌طور که این‌جا گفته بودیم– سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت، و تاریخ امتحان داخلی هم سه‌شنبه ۵ شهریور هست؛ البته در پایان هر بخش داخلی هم یه امتحان خواهید داشت.

  • بیمارستان رسول:
    باید ساعت ۸ صبح شنبه به طبقه ۸ ساختمان شماره ۱ (سیدالشهدا) مراجعه و تو مورنینگ شرکت کنید، و بعد هم اون‌جا یه جلسه‌ی orientation خواهید داشت و به بخش‌ها معرفی می‌شید.
    برای گرفتن name badge باید با یک قطعه عکس به آموزش بیمارستان –واقع در طبقه ۸ ساختمان شماره ۱ (سیدالشهدا)– مراجعه کنید.
    برای استفاده از ناهار بیمارستان، باید name badge خودتون رو به امور اداری –واقع در طبقه ۱ ساختمان شماره ۴ (حضرت ابولفضل)– ببرید تا بارکد به اون الصاق بشه. ناهار این بیمارستان برای کارآموزها رایگان نیست، و برای شارژ کارت‌تون بعد گرفتن بارکد باید دوباره به آموزش مراجعه کنید.
    کارآموزهای بیمارستان رسول اجازه‌ی استفاده از پاویون کارورزها رو ندارن، و رختکن و کمدهای اون‌ها نزدیک باجه‌ی ملت –واقع در طبقه‌ی همکف ساختمان شماره ۲ (حضرت محمد)– هست. برای گرفتن کمد، باید آقای رحیم‌پور رو اون‌جا پیدا و مبلغ ۵ تا ۷ هزار تومان به ایشون پرداخت کنید.
    بخش‌های این بیمارستان زمان ورود و خروج و و سیاست‌های حضورغیاب متفاوت دارن و باید در این مورد از مدیر هر بخش سؤال کنید. (البته معمولاً باید قبل از مورنینگ، مثلاً ساعت ۷:۳۰، تو بیمارستان باشید تا با بیمارهای اون روز آشنا بشید و حضورغیاب هم معمولاً تو اتاق پزشکان هر بخش انجام می‌شه.)
    برای اطلاعات بیشتر در مورد کشیک‌های داخلی و اورژانس این بیمارستان، این نوشته رو ببینید.
    ترتیب بخش‌ها و تاریخ شروع و پایان اون‌ها رو هم می‌تونید از این‌جا ببنید. (طول بخش‌های داخلی تو این بیمارستان ۲ هفته و از شنبه تا پنجنشبه خواهد بود.)
  • بیمارستان فیروزگر:
    صبح شنبه، پیش از مراجعه به بخش‌ها، باید ابتدا به اتاق معاونت آموزشی و پژوهشی –واقع در طبقه همکف، و بعد به اتاق رئیس بخش داخلی –واقع در طبقه اوّل– مراجعه کنید.
    تو اتاق معاونت آموزشی و پژوهشی می‌تونید از خانم وکیلی name badge بگیرید و نیاز به ارائه‌ی عکس هم نیست.
    همچنین برای ناهار، اگر کارت دانشجویی داشته باشید، می‌تونید اون رو تو همون اتاق برای ناهار بیمارستان فیروزگر فعال کنید، و در غیر این صورت با مبلغ ۵ هزار تومان ودیعه به شما یه کارت موقت داده می‌شه. ناهار این بیمارستان برای کارآموزها رایگان هست.
    تو بیمارستان فیروزگر هم کارآموزها کمد و رختکن مجزا ندارن و می‌تونن از پاویون کارورزها استفاده بکنن. برای گرفتن کمد، باید درخواست‌تون رو تو همون اتاق به آقای بقایی بگید و باید بهتره قفل همراه خودتون داشته باشید.
    علاوه بر این، باید تو اون اتاق اثر انگشت‌تون رو برای حضورغیاب ثبت کنید. برای هر بخش فقط یک روز مرخصی مجاز هست، و هر روز غیبت ۰.۵ نمره از نمره‌ی شما کم می‌کنه. ضمناً شما باید از ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ تو بیمارستان باشید، و هر تأخیر در ورود یا تعجیل در خروج هم ۰.۲۵ نمره از نمره‌ی شما رو کم می‌کنه.
    تو اتاق رئیس بخش داخلی، خانم طاووسی به شما log book و آموزش‌نامه می‌ده. توجه داشته باشید که امکان گرفتن دوباره‌ی log book وجود نداره، و با گم کردن اون ۱۲ نمره‌ی بخش رو از دست می‌دید.
    کارآموزهای داخلی این بیمارستان ۸ کشیک اورژانس دارن و به زودی برنامه‌ی کشیک رو مشخص می‌کنیم.
    ترتیب بخش‌ها و تاریخ شروع و پایان اون‌ها رو هم می‌تونید از این‌جا ببنید. (طول بخش‌ها تو این بیمارستان برای ۴ بخش اوّل داخلی ۳ هفته از شنبه تا چهارشنبه، و برای ۳ بخش بعدی ۲ هفته از شنبه تا پنجشنبه خواهد بود.)
    راستی توصیه شده روز پنجشنبه به بیمارستان فیروزگر برید، بخش‌تون رو پیدا کنید، تخت‌های اون بخش رو بین گروه‌تون تقسیم کنید، و از بیمارهای خودتون شرح حال بگیرید، تا صبح شنبه کاملاً آماده باشید.

جراحی:

برنامه‌ی جراحی رو مصطفی فرج‌پور هم تو وبلاگ گذاشته بود، ولی می‌تونید خلاصه‌ی بخش اوّل اون رو تو این نوشته هم ببینید. البته پیش از شروع بخش‌های جراحی یه نوشته‌ی دیگه هم خواهیم داشت.

  • آغاز با جراحی:
    از شنبه ۱۷ فروردین به مدت دو هفته کلاس‌های تئوری جراحی تو تالار امام حسین بیمارستان سینا تشکیل می‌شه، و شروع بخش جراحی عمومی تو بیمارستان خودتون از شنبه ۳۱اُم هست؛ البته کلاس‌های تئوری جراحی کاملاً فشرده تو دو هفته نیست، و تا پنجشنبه ۹ خرداد هم ادامه داره.
    امتحان جراحی عمومی، هم‌زمان با پایان بخش اون و ساعت ۱۰:۳۰ چهارشنبه ۲۳ خرداد هست.
  • آغاز با جراحی اعصاب، اورولوژی، ارتوپدی:
    از شنبه ۱۷ فروردین به مدت سه روز کلاس‌های تئوری جراحی اعصاب، از سه‌شنبه ۲۰اُم به مدت سه روز کلاس‌های تئوری اورولوژی، و از شنبه ۲۴اُم به مدت یک هفته کلاس‌های تئوری ارتوپدی تو کلاس ۴ پردیس پورسینا تشکیل می‌شه، و شروع بخش اورولوژی یا ارتوپدی تو بیمارستان خودتون از شنبه ۳۱اُم هست.
    امتحان جراحی اعصاب هم‌زمان با شروع بخش‌ها و ساعت ۱۳:۳۰ شنبه ۳۱ فروردین، امتحان اورولوژی نظری هم‌زمان با پایان دو بخش اوّل و ساعت ۱۳:۳۰ چهارشنبه ۲۲ خرداد، و امتحان ارتوپدی هم هم‌زمان با شروع کلاس‌های جراحی عمومی و ساعت ۱۳:۳۰ شنبه ۲۵ خرداد هست.

راستی بابت تأخیر زیاد تو انتشار این نوشته و نوشته‌ی پیش هم پوزش می‌خوام.

موفق باشید،
هومن.

پ.ن. متأسفانه هنوز ۱۳ نفر مشخصات‌شون رو تو این فرم وارد نکردن.

پ.پ.ن. لطفاً فراموش نکنید نوشته‌ی پیش که تقریباً هم‌زمان با این نوشته منتشر شده رو هم ببنید.

4 دیدگاه دربارهٔ «بعد عید چی کنیم؟! (برنامه‌ها و …)»

  1. خسته نباشی هومن
    هومن اینکه در پایان هر بخش داخلی یه امتحان خواهیم داشت مربوط به همه بیمارستاناست یا فقط رسول و فیروزگر!؟

    1. ممنون./ متأسفانه از امام و شریعتی خبر دقیق ندارم. البته این رو هم در مورد فیروزگر و رسول بگم که امتحان‌های پایان بخش به احتمال زیاد شفاهی هست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *